Hvor fire veje krydses

Velkommen til Odenses pulserende midtby, hvor byens lange historie og kulturarv skaber en fantastisk stemning og atmosfære.

Bo i en bæredygtig bydel

Hos AP i Odense kan du leve det gode liv blandt restauranter, caféer og de hyggelige byrum.

En samlet bymidte
Tidligere var Thomas B. Thriges gade et firesporet knudepunkt, der delte Odense centrum i to. I 2014 blev vejen lukket, og byggeriet startede. 

Det har medført opførelsen af Albani Karréen, Fisketorvs Karréen samt Nørregadehuset, der er en del af et mere sammenhængende og bæredygtigt Odense, hvor der især fokuseres på det gode byliv.

Byen, der summer af liv
Odense er en samling af smuk og mangfoldig arkitektur og specielt i bymidten, kan man mærke det summende liv, byens spændende madscene og den rige kultur. 

 

Alt du har brug for

Her skal du ikke lede længe for at finde, lige det du har brug for. Udenfor døren er midtbyens mange muligheder, og inden for kort afstand findes skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Gå en tur langs promenaden, hvor du kan opleve de nye byrum Fisketorvet, Lotzes Have samt Albani Torv. Uanset om du vælger at bo i Albani Karréen, Fisketorvs Karréen eller Nørregadehuset, bor du i et fantastisk område med gode rammer for fællesskab, socialt samvær og skønt udeliv i det grønne.

Gaden bliver lukket for gennemkørende trafik, og parkering er etableret i 2 plan under en stor del af Thomas B. Thriges Gade. Her er tilkørsler og opgange designet i tæt samspil med byrummets oaser og niveauer. I gadeplan bliver byen samlet af den nye letbane, der har fået et stop lige på Albani Torv. Der er desuden kun 800 meter til Storms Parkhus og 1000 meter til City Campus, UCL og alle uddannelsesinstitutioner. I bil er der hurtig adgang til ringvejene og motorvejsnettet og vil du cykle, løbe eller gå er der hurtig adgang til byens parker og skove.