Drømmer du om en moderne og lys lejlighed, hvor der er kælet for detaljerne?

Fisketorvs Karréen og Nørregadehuset

Træd ind i de lyse lejligheder, hvor der virkelig er kræset om detaljerne. Oplev det fantastisk leverum, hvor køkken-alrum og stue er forenet på harmonisk vis. Køkkenet er stilrent og veludstyret med Bosch hårde hvidevarer, der skaber de bedste betingelser for dine kulinariske udfoldelser.

Gulvene er strømlinede og stilrene i Tarkett egetræ. Badeværelset er holdt minimalistisk med smukke klinker og simple elementer, så der i hele lejligheden er stor mulighed for at sætte eget præg.

Lyse rammer med højt til loftet

De store vinduespartier sørger for optimalt lysindfald og fremhæver, hvor højt der er til loftet. Luk naturen ind på altanen, tagterrassen eller i det skønne gårdrum, hvor fællesskabet kan dyrkes, og du kan invitere venner og familie på besøg under åben himmel.

I den tidligere Thomas B. Thriges Gade får du de bedste rammer i et attraktivt miljø med rig mulighed for fællesskab, socialt samvær og udeophold i grønne omgivelser. Her er der mange forskellige planløsninger at vælge mellem, og i både Fisketorvs Karréen og Nørregadehuset, er du sikret en helt speciel beliggenhed.

Bydelen er i rivende udvikling og lige i nærheden finder du både butikker, caféer og restauranter.